Du er her

Trekanten

Velkommen til SAND Trekanten

Hvad kan du bruge os til?

Alle i udvalget er hjemløse eller har været det. Vi har været på kurser og uddannelse inden for fx lovgivning – og det sammen med vores kendskab til systemet indefra  - gør at vi kan guide og hjælpe dig, hvis du  er hjemløs og fx har bøvl med kommunen, ikke ved om du har ret til kontanthjælp, til en bolig eller lignende. Kan vi ikke hjælpe dig, ved vi hvem der kan.
 

Vi kan også hjælpe dig i forbindelse med ophold på en boform  - eller hvis I på boformen gerne vil have hjælp til at oprette et beboerråd eller have os med på beboermøde.

Vi kan osse hjælpe dig med et socialt netværk – og med muligheden for selv at hjælpe andre. 
For at være med i SAND stiller vi ikke andre krav end man skal være hjemløs eller have været det. Vi tilbyder kurser mv – og kan du ikke overskue det lige nu, er du velkommen alligevel. Det er din hjemløseerfaring der er den vigtigste.

Journalister, skoleelever og studerende

Vi udtaler os gerne om hjemløshed og deler vores erfaringer med at være hjemløse.

Foreningens formål er:

- At være politisk talerør for hjemløse og tidligere hjemløse i Vejle Kommune,Kolding Kommune, Fredericia Kommune, Horsens Kommune, og Hedensted Kommune.

- At være med til at diskutere og udvikle tiltag, som kan modvirke eller lindre hjemløshed.

- At styrke nuværende og tidligere § 110 beboeres frivillige sociale arbejde på og udenfor § 110 boformerne til gavn for området.

- At skabe kontakt til – og samarbejde med relevante organisationer og myndigheder, med henblik på at sikre en høj kvalitet i tilbundne til hjemløse, samt sikre at tilbuddene er i overensstemmelse med brugernes ønsker og behov.

- At støtte oprettelsen og driften af beboerråd/brugerråd på tilbundne til hjemløse, og at skabe og fastholde kontakt mellem disse til gensidig inspiration og udvikling.

- At informere befolkningen om socialt udsatte borgeres vilkår og formidle et mere nuanceret billede af deres liv.

Ny bestyrelse

SAND Trekanten har fået ny bestyrelse! Vi glæder os til at komme igang. Du er altid velkommen til at kontakte os – du finder vores kontaktoplysninger under ‘medlemmer’