Du er her

Nordvestsjælland

Velkommen til SAND Nordvestsjælland

Vi dækker følgende kommuner Holbæk, Kalundborg, Lejre, Slagelse, Sorø, Roskilde og Odsherred og følgende boformer Roskildehjemmet, Karlsvognen og Toften.

Hvad kan du bruge os til?

Alle i udvalget er hjemløse eller har været det. Vi har været på kurser og uddannelse inden for fx lovgivning – og det sammen med vores kendskab til systemet indefra  - gør at vi kan guide og hjælpe dig, hvis du  er hjemløs og fx har bøvl med kommunen, ikke ved om du har ret til kontanthjælp, til en bolig eller lignende. Kan vi ikke hjælpe dig, ved vi hvem der kan.
 

Vi kan også hjælpe dig i forbindelse med ophold på en boform  - eller hvis I på boformen gerne vil have hjælp til at oprette et beboerråd eller have os med på beboermøde.

Vi kan osse hjælpe dig med et socialt netværk – og med muligheden for selv at hjælpe andre.
For at være med i SAND stiller vi ikke andre krav end man skal være hjemløs eller have været det. Vi tilbyder kurser mv – og kan du ikke overskue det lige nu, er du velkommen alligevel. Det er din hjemløseerfaring der er den vigtigste.

Kontakt os på Tlf. 50133016

Journalister, skoleelever og studerende

Vi udtaler os gerne om hjemløshed og deler vores erfaringer med at være hjemløse.

I finder vores kontaktoplysninger under medlemmer på denne side.

Ny bestyrelse

SAND Nordvestsjælland har fået ny bestyrelse ved generalforsamlingen d. 9/3 2021. Hiv fat i os – du finder vores kontaktoplysninger her

Generalforsamling 2021 i Corona-style! Forhåbentlig kan vi snart mødes rigtig igen. Øverst fra venstre er det Maja, Martin, Ann og Susanne. De ansatte fra SANDs sekretariat slukkede kamearerne mens billedet blev taget. C’et repræsenterer Carsten.